Vad säger våra kunder?

På den här sidan kan du läsa vad några av våra kunder
tycker om Luxafor.

Kundrecension

Learningbank

"Vi älskar vårt öppna kontorslandskap, där vi kan interagera med varandra. Men det kan också vara en utmaning när det gäller produktivitet och koncentration. Därför testade vi Luxafor, och har nu implementerat det som ett projekt på vår arbetsplats. Luxafor Flag är ett effektivt verktyg för att skapa en kultur av respekt för varandras tid och space.

Mer individuellt använder vi Pomodoro-timern; Metoden hjälper oss att arbeta fokuserat på specifika uppgifter och nå målet för dessa uppgifter. Och det är en framgång i sig."

Kundrecension

Telmore

"Vi uppskattar verkligen Luxafor. Många uppgifter behöver ofta fullt fokus och koncentration, och då är Luxafor ett unikt verktyg. Vi känner av att det effektiviserar vår arbetsdag. Vi har introducerat en Go-Ring-mail-kultur (gorima), där det är vitkigt att kollegor kan se om du är upptagen eller inte.

Därför är Luxafor oumbärlig. Dessutom är det estetiskt snyggt designat och otroligt användarvänligt."

Kundrecension

Skjoldby & Co

"När kunder kommer in i vårt öppna kontorslandskap blir de ofta förvånade över hur tyst det är. Det finns sinnesro. Alla är koncentrerade och fokuserade på sin uppgift.
Det har varit väldigt viktigt för mig att skapa en arbetskultur där man inte stör sina kollegor i onödan.

För om vi låter oss störas - som det ofta görs i öppna kontorslandskap - då är vi inte effektiva och produktiva. Som ett resultat kommer du inte att nå de mål du har planerat. Och du går hem stressad eftersom du inte gjorde klart det du ville. Kanske måste du till och med arbeta övertid.

Ett av de viktigaste verktygen som har skapat denna arbetskultur är Luxafor-lampan. Den signalerar: 'Jag får inte bli störd' och detta respekteras av både anställda och chefer.

Du kan fortfarande diskutera saker och ting med dina kollegor eller spela en omgång foosball, men alltid med respekt för de andra på kontoret."

Kundrecension

HEIMDALL'S

"Vi är en modern och smart hörselklinik som har digitaliserat många av våra processer med kunder. När vi bland annat arbetar med online hörseltester https://heimdalls.dk/hoeretest/ är det viktigt att kunna se när vi är i upptagna, i samtal med kunder etc.

Då är Luxafor till stor hjälp. Vi har valt att vara ett öppet kontor, så vi kan avklara dagens uppgifter direkt. Luxafor fungerar superbra och känns megaproffsigt!! Vi kan bara rekommendera andra att prova Luxafor."

Kundrecension

Bravida

"Några av mina kollegor testade Luxafor och tyckte att det var mycket användbart, därför beställde vi fler. Det har ökat vår produktivitet eftersom det gör det lättare att kommunicera och visar om någon inte vill störas.

När vi arbetar med ett projekt med en tajt deadline är den röda lampan en "livräddare", men jag tror faktiskt att den gröna lampan är mer användbar. Nu kan jag gå fram till mina kollegor utan att känna skuldkänslor!"

Utforska våra produkter